🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

23 augustus 2022

Huisarts in opleiding

Onze huisartsenpraktijk is een opleidingspraktijk voor huisartsen. Huisarts Maessen is huisartsenopleider.

Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen met de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding  heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij een van de andere huisartsen.

Vanaf september zal dokter Robin Ros voor een jaar werkzaam zijn in onze praktijk. Hij zal wekelijks 3 of 4 dagen in de praktijk aanwezig zijn:

Mijn naam is Robin Ros, per september start ik met veel enthousiasme in de praktijk als huisarts in opleiding. Ik woon in Nijmegen en heb hier ook geneeskunde gestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar in het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede gewerkt bij de interne geneeskunde. Ik ben nu klaar voor de volgende stap: huisarts worden. Ik kijk er naar uit om hier in de praktijk aan de slag te gaan en hoop hier veel te leren.